Advertisement

Καλο Μεσημερακι Ματινα Νικολαου - Matina Nikolaoy O Syntrofos Ths Eisebale Sto Plato Ths Ekpomphs Kalo Meshmeraki E8nos - Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή που περπάτησε στο red carpet ήταν η ματίνα νικολάου ή αλλιώς βάνια.

Καλο Μεσημερακι Ματινα Νικολαου - Matina Nikolaoy O Syntrofos Ths Eisebale Sto Plato Ths Ekpomphs Kalo Meshmeraki E8nos - Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή που περπάτησε στο red carpet ήταν η ματίνα νικολάου ή αλλιώς βάνια.. Ο νάσος παπαργυρόπουλος φίλησε στο στόμα τη βάνια κι εκείνη τρελάθηκε (βίντεο). Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε στον αέρα της εκπομπής καλό μεσημεράκι η ματίνα νικολάου. Η συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τις διακοπές της. Η ματίνα νικολάου γνωστή ως βανια ετοιμαζόταν για την στήλη της με τα ερωτικά μηνύματα τυχαία είπε να μας προϊδεάσει!!! Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή που περπάτησε στο red carpet ήταν η ματίνα νικολάου ή αλλιώς βάνια.

Ξεκινάμε πιο νωρίς από ότι συνήθως αλλά δεν έχω συγκεκριμένη. Η αγαπημένη μας ματίνα νικολάου ως βάνια. Η ματίνα νικολάου έμεινε αρχικά με το στόμα ανοιχτό, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της. Στην εκπομπή «roomies» μίλησε η ηθοποιός ματίνα νικολάου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της ως «βάνια» στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» με το νίκο μούτσινα. Στο «πάμε δανάη!» μίλησε η ηθοποιός και βασικό μέλος της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», ματίνα νικολάου.

H Matina Nikolaoy Sto Mazi Soy Sabbatokyriako O Syntrofos Ths Kai To Diazygio Youtube
H Matina Nikolaoy Sto Mazi Soy Sabbatokyriako O Syntrofos Ths Kai To Diazygio Youtube from i.ytimg.com
Ο σύντροφός της εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι». Πρόκειται για μία εκπομπή, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ελλήνων τηλεθεατών. Σε instastories που έκανε η ματίνα νικολάου, την βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και πραγματικά εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή που περπάτησε στο red carpet ήταν η ματίνα νικολάου ή αλλιώς βάνια. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η ματίνα νικολάου. Η ματίνα νικολάου μετρά αρκετές δουλειές στο βιογραφικό της ως ηθοποιός, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια, γνώρισε μεγάλη επιτυχία η τηλεοπτική βάνια είναι η πρωταγωνίστρια της καθημερινής εκπομπής, καλό μεσημεράκι. Η ματίνα νικολάου καθημερινά αλλάζει μαλλιά, εκκεντρικά ρούχα.

Ο νίκος μουτσινάς και η ματίνα νικολάου διέκοψαν αρκετές φορές τον διάλογό τους, πνιγμένοι από τα γέλια.

Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της. Η αγαπημένη σε όλους βάνια (ματίνα νικολάου) είναι μια full time μαμά, αφού εκτός από τη συμμετοχή της στην εκπομπή καλό μεσημεράκι, παράλληλα πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση βερβερίτσα, αλλά πάντα αφιερώνει χρόνο στο μονάκριβο της γιο, παναγιώτη. Η συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τις διακοπές της. Ένα 2λεπτο αφιέρωμα στην αγαπημένη. Η κατά κόσμον ματίνα νικολάου απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου άρη καβατζίκη αν είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον ρόλο στο καλό μεσημεράκι. Η βάνια περπάτησε στο κόκκινο χαλί, έπεσε και καταχειροκροτήθηκε.! Η ματίνα νικολάου και ο βασίλης πορφυράκης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Από τη δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00 Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε στον αέρα της εκπομπής καλό μεσημεράκι η ματίνα νικολάου. Αστεία, ερωτική, άτακτη, σέξι, έξω καρδιά, διασκεδαστική και πολύ ταλαντούχα! Σε instastories που έκανε η ματίνα νικολάου, την βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και πραγματικά εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ο νίκος μουτσινάς και η ματίνα νικολάου… έκλαψαν από τα γέλια στο πλατό του καλό μεσημεράκι, λίγο πριν γίνει… καυτό μεσημεράκι.

Η τηλεθέαση, το ενδεχόμενο να μετακινηθεί το καλό μεσημεράκι στο mega και το δώρο που πήρε στον γιο της. Το «καυτό» φιλί του νάσου παπαργυρόπουλου στην βάνια! Η ματίνα αποτελεί το άλλο μισό του νίκου μουτσινά στην καθημερινή εκπομπή του «σκαι», «καλό μεσημεράκι». Ο σύντροφός της εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι». Η ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της.

Matina Nikolaoy Polloi Nomizoyn Oti Milaw San Th Bania Kai Apogohteyontai Youtube
Matina Nikolaoy Polloi Nomizoyn Oti Milaw San Th Bania Kai Apogohteyontai Youtube from i.ytimg.com
Η τηλεοπτική βάνια από το καλό μεσημεράκι μίλησε για την επιτυχία της εκπομπής αλλά και για τον φίλο και συνεργάτη της, νίκο μουτσινά, σε συνέντευξή της στο περιοδικό tv κους κους. Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Tο πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και έχουμε κάθε λόγο να λέμε «καλό ο μοναδικός νίκος μουτσινάς, η ασταμάτητη βάνια(ματίνα νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί alcatrash παίρνουν θέσεις. Στο «πάμε δανάη!» μίλησε η ηθοποιός και βασικό μέλος της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», ματίνα νικολάου. Διακοπές στις σπέτσες για το ερωτευμένο ζευγάρι. Η ματίνα αποτελεί το άλλο μισό του νίκου μουτσινά στην καθημερινή εκπομπή του «σκαι», «καλό μεσημεράκι». Ο νίκος μουτσινάς και η ματίνα νικολάου… έκλαψαν από τα γέλια στο πλατό του καλό μεσημεράκι, λίγο πριν γίνει… καυτό μεσημεράκι. Ο νίκος μουτσινάς και η ματίνα νικολάου διέκοψαν αρκετές φορές τον διάλογό τους, πνιγμένοι από τα γέλια.

Μάλιστα, η ματίνα νικολάου, η οποία λατρεύει των social media δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία ποζάρει με τον μικρό της πρίγκιπα και τον αγαπημένο της.

Η αγαπημένη σε όλους βάνια (ματίνα νικολάου) είναι μια full time μαμά, αφού εκτός από τη συμμετοχή της στην εκπομπή καλό μεσημεράκι, παράλληλα πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση βερβερίτσα, αλλά πάντα αφιερώνει χρόνο στο μονάκριβο της γιο, παναγιώτη. Ωστόσο, στην πορεία, από την πολλή χαρά, η βάνια έπεσε ξερή στο πάτωμα! Ο νάσος παπαργυρόπουλος φίλησε στο στόμα τη βάνια κι εκείνη τρελάθηκε (βίντεο). Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Πρόκειται για μία εκπομπή, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ελλήνων τηλεθεατών. Ξεκινάμε πιο νωρίς από ότι συνήθως αλλά δεν έχω συγκεκριμένη. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Ο σύντροφός της εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι». Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της. Από τις 15 σεπτεμβρίου και μετά ξεκινάμε. Μπορεί κάθε μεσημέρι να τα δίνει όλα ως βάνια στο πλευρό του νίκου μουτσινά, ωστόσο στην πραγματική της ζωή η ματίνα. Η ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της. Tο πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και έχουμε κάθε λόγο να λέμε «καλό ο μοναδικός νίκος μουτσινάς, η ασταμάτητη βάνια(ματίνα νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί alcatrash παίρνουν θέσεις.

Ωστόσο, στην πορεία, από την πολλή χαρά, η βάνια έπεσε ξερή στο πάτωμα! Η αγαπημένη σε όλους βάνια (ματίνα νικολάου) είναι μια full time μαμά, αφού εκτός από τη συμμετοχή της στην εκπομπή καλό μεσημεράκι, παράλληλα πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση βερβερίτσα, αλλά πάντα αφιερώνει χρόνο στο μονάκριβο της γιο, παναγιώτη. Ο θοδωρής μαραντίνης αντικατέστησε τον νίκο μουτσινά στο καλό μεσημεράκι | καλό μεσημεράκι. Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Σε instastories που έκανε η ματίνα νικολάου, την βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και πραγματικά εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Amartia H Matina Nikolaoy Me Magio Sthn Ekpomph Newsblog Gr Nea Epikairothta Kai Eidhseis Apo Thn Showbiz
Amartia H Matina Nikolaoy Me Magio Sthn Ekpomph Newsblog Gr Nea Epikairothta Kai Eidhseis Apo Thn Showbiz from www.newsblog.gr
Μπορεί κάθε μεσημέρι να τα δίνει όλα ως βάνια στο πλευρό του νίκου μουτσινά, ωστόσο στην πραγματική της ζωή η ματίνα. Ακόμη και τώρα, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε λόγω κορονοϊού, η ηθοποιός ματίνα νικολάου, που έγινε ευρέως γνωστή από την εκπομπή «καλό μεσημεράκι» με τον νίκο μουτσινά ως η ξεκαρδιστική τηλεπερσόνα βάνια και ο σύντροφός της βασίλης πορφυράκης, δεν ζουν χωριστά. Ο νίκος μουτσινάς και η ματίνα νικολάου… έκλαψαν από τα γέλια στο πλατό του καλό μεσημεράκι, λίγο πριν γίνει… καυτό μεσημεράκι. Η ματίνα νικολάου καθημερινά αλλάζει μαλλιά, εκκεντρικά ρούχα. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή που περπάτησε στο red carpet ήταν η ματίνα νικολάου ή αλλιώς βάνια. Η αγαπημένη μας ματίνα νικολάου ως βάνια. Η βάνια περπάτησε στο κόκκινο χαλί, έπεσε και καταχειροκροτήθηκε.! Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η ματίνα νικολάου.

Η έκπληξη που έκανε στη ματίνα.

Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή που περπάτησε στο red carpet ήταν η ματίνα νικολάου ή αλλιώς βάνια. Ωστόσο, στην πορεία, από την πολλή χαρά, η βάνια έπεσε ξερή στο πάτωμα! Η τηλεοπτική βάνια από το καλό μεσημεράκι μίλησε για την επιτυχία της εκπομπής αλλά και για τον φίλο και συνεργάτη της, νίκο μουτσινά, σε συνέντευξή της στο περιοδικό tv κους κους. Σε instastories που έκανε η ματίνα νικολάου, την βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και πραγματικά εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Από τη δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00 Νιώθω ευλογία που έχω στη ζωή μου τον μουτσινά (vid). Στο καλό μεσημεράκι της δευτέρας, η ματίνα νικολάου ως βάνια, εμφανίστηκε στον νίκο μουτσινά με μια ιδιαίτερη τουαλέτα, γεμάτη γκιώνηδες! Η ματίνα νικολάου και ο βασίλης πορφυράκης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Στην εκπομπή «roomies» μίλησε η ηθοποιός ματίνα νικολάου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της ως «βάνια» στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» με το νίκο μούτσινα. Η ηθοποιός μίλησε για την περσόνα, την «βάνια» που υποδύεται στην μεσημεριανή εκπομπή που συμμετέχει, για το παιδί της αλλά και τον εαυτό της. Η ματίνα αποτελεί το άλλο μισό του νίκου μουτσινά στην καθημερινή εκπομπή του «σκαι», «καλό μεσημεράκι». Ένα 2λεπτο αφιέρωμα στην αγαπημένη.

Η αγαπημένη σε όλους βάνια (ματίνα νικολάου) είναι μια full time μαμά, αφού εκτός από τη συμμετοχή της στην εκπομπή καλό μεσημεράκι, παράλληλα πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση βερβερίτσα, αλλά πάντα αφιερώνει χρόνο στο μονάκριβο της γιο, παναγιώτη καλο μεσημερακι. Η βάνια περπάτησε στο κόκκινο χαλί, έπεσε και καταχειροκροτήθηκε.!

Posting Komentar

0 Komentar